Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

“Sketchbook Station” διαγωνισμός για εικαστικούς καλλιτέχνες


Art from heart to heart

Το “Sketchbook Station είναι ένα πρόγραμμα που αναπτύχθηκε για να συνδέσει τους εικαστικούς καλλιτέχνες από διάφορες χώρες της Ευρώπης, μέσα από ένα άλμπουμ-χάρτη που ταξιδεύει από τον έναν καλλιτέχνη στον άλλο. Στο άλμπουμ οι καλλιτέχνες κάνουν ένα σχέδιο ή ζωγραφική με την τεχνική της επιλογής τους. Μαζί με το τελικό σχέδιο/ζωγραφική του κάθε καλλιτέχνη, οι διοργανωτές στέλνουν ολόκληρο το άλμπουμ-χάρτη στον επόμενο συμμετέχοντα.


Ο χάρτης Sketchbook έχει το δικό του δημιουργικό ταξίδι που αρχίζει και τελειώνει στην Κροατία, τη χώρα ίδρυσης της Ένωσης για την προώθηση του ανθρώπινου δυναμικού και τη δημιουργική ανάπτυξη “Prizma”.
Το φινάλε του έργου είναι η έναρξη της διεθνούς έκθεσης των έργων του “Sketchbook Station”. Η έκθεση έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα την ερχόμενη άνοιξη σε διάφορες γκαλερί και πολυχώρους στην Κροατία.

Τρόπος συμμετοχής:
Η αίτηση και η συμμετοχή στο έργο είναι δωρεάν. Συμπληρώστε το έντυπο της αίτησης που θα βρείτε στο www.sketchbookstation.com και στείλτε το μαζί με το βιογραφικό σας στα αγγλικά και δείγμα του έργου σας (5 έως 10 έργα), με μια σύντομη περιγραφή του κάθε έργου (όλα στα αγγλικά), στο sketchbook@udrugaprizma.hr  


Επιλογή:
Η κριτική επιτροπή θα επιλέξει τους καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν στο έργο. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του έργου.

Περισσότερες πληροφορίες:
info@udrugaprizma.hr και Βάσω Χαριτοπούλου (κέντρο τοπικής ανάπτυξης «Διώνη»), vasso-charitopoulou@hotmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου