Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Τοπική επιχειρηματικότητα και σύγχρονο διεθνές μάρκετινγκ




H νέα πρόκληση για την Ηλεία

Με την έναρξη ενός πρωτοποριακού έργου στα πλαίσια του «Erasmus για Νέους Επιχειρηματίες» της Ε.Ε., εγκαινιάστηκε την 1η Ιουνίου η συμμαχία Ηλείας και Kent για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, της εξωστρέφειας και της καινοτομίας με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών.
Σε συνεργασία με την Asset Technology στην Αθήνα, το κέντρο τοπικής ανάπτυξης της Ηλείας «Διώνη» και η επικεφαλής του Βάσω Χαριτοπούλου, επιλέχθηκε ως φορέας υποδοχής και εκπαίδευσης νέων επιχειρηματιών από το εξωτερικό.


Ο νομός Ηλείας φιλοξενεί λοιπόν στα πλαίσια του προγράμματος “Erasmus for Young Entrepreneurs” μία νέα επιχειρηματία από την Αγγλία, η οποία για τους επόμενους 4 μήνες θα ανταλλάσσει με την καθοδήγηση της Βάσως Χαριτοπούλου τεχνογνωσία, ιδέες και εμπειρία με τους τοπικούς επιχειρηματίες, με σκοπό την ίδρυση επιχειρηματικού κόμβου για την προώθηση των κοινών στόχων της ανάπτυξης των δύο περιοχών.


Η Ηλεία διαθέτει και το δυναμικό και τις υποδομές ώστε να αρχίσει να αναδεικνύεται σε κέντρο της σύγχρονης επιχειρηματικότητας σε διεθνές επίπεδο.
Το πρώτο αποφασιστικό βήμα έγινε, με το Kent να εμπιστεύεται την Ηλεία για την εκπαίδευση των μελλοντικών του επιχειρηματιών!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου